Kütahya'da Deprem

14 hours agoKütahyada saat 1404te bir deprem meydana geldiAFAD depremin merkez üssünü Altıntaş büyüklüğünü 50 olarak duyurdu. Kütahyanın Altıntaş ilçesinde meydana gelen 50lık deprem sonrasında açıklama yapan Vali.


Usakhaberajansi Panosundaki Pin

12 hours agoKütahyaDa Deprem Kütahya 31 Ağustos 2021 1533 ABONE OL.

Kütahya'da deprem. 31 Ağustos 2021 1438. 13 hours agoSon dakika. 31 Ağustos 2021 - 1426.

AFAD verilerine göre Kütahyanın Altıntaş ilçesinde saat 1304 sıralarında 50 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kütahyanın Altıştaş ilçesinde deprem meydana geldiği bildirildi. A a KütahyaNın Altıntaş İlçesinde 5 Büyüküğünde Bir Deprem Meydana Geldi Kütahyanın Altıntaş ilçesinde meydana gelen 50lık deprem sonrasında açıklama yapan Vali Ali Çelik can ve mal kaybı olmadığını belirtti.

Selde zarar gören işyerleri konteyner dükkanlara taşındı Kastamonunun bozkurt ilçesindeki selde iş yerleri yıkılan ya da ağır hasar gören esnaflar için konteyner dükkan alanı oluşturuldu. Kütahyada saat 1404te 5 büyüklüğünde deprem gerçekleşti. Kütahyada sabah saatlerinde AFADın bildirdiğine göre 38 Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesine göre ise 39 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Depremle ilgili açıklamada bulunan AFAD Kütahyanın Altıntaş. Kütahyada deprem 5 büyüklüğünde meydana gelirken olumsuz ihbarın ulaşmadığı bilgisi paylaşıldı. 31 Ağustos 2021 Salı 1457.

Kütahyada sabah saatlerinde korkutan bir deprem meydana geldi. Kütahyanın Altıntaş ilçesinde meydana gelen 5 büyüklüğündeki şiddetli depremin Afyonkarahisar Bursa Ankara ve Eskişehirde de hissedildiği öğrenildi. Deprem yerin 701 kilometre.

Taksi şoförü ormanda rastladığı ayı ile öz çekim yaptı sosyal medyayı. İhlas Haber Ajansı - Haberler 3. AFAD Kütahyada saat 0600da gerçekleşen depremin büyüklüğünü 38 olarak duyurdu.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma. Depremin derinliği 716 kilometre olarak ölçüldü. 14 hours agoKütahyada 5 büyüklüğünde deprem.

AFAD saat 0600da meydana ve merkez üssü Gediz ilçesi olan depremin büyüklüğünü 38 Boğaziçi Üniversitesi Kandilli. AFADdan alınan bilgiye göre depremin 50 şiddetinde ve yerin 7 kilometre derindliğinde. Kütahya Simavda 48 ve 47 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi.

Kütahyada 59 büyüklüğündeki depremin ardından 46 büyüklüğünde ikinci bir sarsıntı daha meydana geldi. Kütahyanın Gediz ilçesinde 38 büyüklüğünde deprem oldu. Anasayfa GÜNCEL Kütahyada 5 büyüklüğünde deprem.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünden alınan bilgiye göre saat 2315te merkez üssü Kütahyanın Simav. Merkez üssü Kütahyanın Altıntaş ilçesi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının AFAD internet sitesinde yer alan bilgiye göre Kütahya nın Gediz ilçesinde saat 0600da 38 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünün ölçümlerine göre saat 1310da. Merkez üssü Kütahyanın Altıntaş ilçesi olan 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli ise depremin büyüklüğünü 39 olarak açıkladı.

Kütahyada 5 büyüklüğünde deprem olduğu bilgisi ajanslara düşerken depremin merkez üssü ise Altıntaş ilçesi olarak kaydedildi. AFAD saat 0600da Kütahya nın Gediz ilçesinde 38 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Kütahyanın Dumlupınar ilçesinde Richter ölçeğine göre saat 1001de 31 büyüklüğünde deprem meydana geldi Merkez üssü Dumlupınar ilçesi Yüylük köyü olan 31.

AFADdan son dakika deprem açıklaması geldi. Deprem yerin yaklaşık 701 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Kütahyanın Gediz ilçesinde deprem oldu.

13 hours agoKütahyada deprem. Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 49 olarak. Kütahyanın Altıntaş ilçesinde meydana gelen 50lık deprem sonrasında açıklama yapan Vali Ali Çelik can ve mal kaybı olmadığını belirtti.


A Bilgi Haber Tespit Panosundaki Pin


Mustafa Parcin Adli Kullanicinin Cografya Panosundaki Pin Cografya Ders Calisma Ipuclari Okuma Calismasi


1 Milyon Evin Yarisi Sigortali Alaturka Online Dogal Afetler Evler Bina


Kutahya Tamga Ekibi Deprem Alaninda Alanlar


Guncel Panosundaki Pin


Haber Sitesi Adli Kullanicinin Haberbox Panosundaki Pin Baskanlar Marmaris Haber


Elazig Da Ilk Deprem Konutlari Tamamlandi 7 Ayda Yeni Bir Dilek Sitesi Dikildi Tanca


Bigudili Anne Blogger Yalniz Anne Olmak Babasiz Cocuk Buyutmek Anne Olmak Anne Ebeveyn Olmak


Riski En Az En Cok Olan Sehirler Duzce Postasi Duzce Nin En Cok Okunan Gazetesi Yerel Haber Spor Sehir Haritalar Harita


Virusten Olen Kisi Et Aracinda Tasindi Guncel Haberler Gelin


Van Da 3 6 Buyuklugunde Deprem Haber Hayat Ikiz


Habereyorum Adli Kullanicinin Anlar Panosundaki Pin Atina Yunanistan Haber


Deprem Oncesi Alinacak Onlemler Deprem Sonrasi Yapilmasi Gerekenler Depreme Karsi Alinac Dekorasyon Fikirleri Ev Dekorasyon Fikirleri Kendin Yap Ev Dekorasyonu


Asayis Haberleri Panosundaki Pin


Kutahya Da Deprem Panige Neden Oldu Guncel Ve Son Dakika Haberler Habermark Arastirma Enstitusu Haber Arastirma


10 Kasim 2020 Doruk Gazetesi Sayfa 3 Haber Alintilar Kalkuta


Kutahya Da Kurumsal Kiracili 600 M2 Dukkan 2021 Duk Honda Isyeri


Haberler Panosundaki Pin


Samsun Da Pitbull Dehseti Guncel Ve Son Dakika Haberler Habermark Pitbull Kopek Fotograf